4G mobilt bredband

Personlig service är väldigt viktigt för oss och vill ni så sköter vi allt åt dig.
Hjälper dig med inköp, vi levererar. TOTALLÖSNING INSTALLERAT & KLART. MED PRISUPPGIFT

RING NU PÅ 4G NÄTET. Bättre ljudkvalité, snabbare uppkoppling!

* Många väljer endast mobilt bredband
* Med maxat mobilabonnemang
* Wifi i bostaden från 69:-/månad
* Ring över 4G Wifi i bostaden med mobiltelefon. Bättre täckning! 
* Alt med obegränsad surf/mobildata
* Vi ser en trend. Vid ägarbyte, nyproduktion av fastigheter
* Exempel: Nya Fastigheter. Sjölyckan, Tranvägen i Mariestad
* Skrolla ner på sidan mer information om 4G

Mobilt bredband med den nya +Tekniken, med högre hastighet och Maxfart på 200 Mbit/s (normalt cirka 100 Mbit/s), finns nu i Mariestad, Töreboda och Gullspång. Fördelen med mobilt kan koppla flera luftburna förbindelser till Fastigheten då belastar ej användarna för varandra. 

4G Med en riktig antennutrustning fungerar på de flesta platserna. Du kan dock ej prova 4G med din telefon då den bara är en liten fickradio i jämförelse, vi håller på med radiovågor. Stora antenner utomhus höjer hastigheten och framför allt driftstabiliteten. Alternativt om du ej kan montera en antenn utomhus, finns externa antenner för inomhusbruk som hjälper till och ökar effekten och stabiliteten. Kontakta oss så får du prova själv, vi har massor av nöjda kunder.

Ta med det mobila bredbandet och åk till sommarstugan eller på camping så kan hela familjen surfa, vart ni vill och när ni vill. Du kommer normalt upp i 10-40 Mbit/s, tillräckligt för att surfa, spela och streama TV och film.

Bredband kan bäras fram på olika sätt: i kopparnätet (ADSL), fast fiber eller mobilt luftburet. Bredband är bara en förbindelse från en punkt till en annan. Man fyller sedan bredbandet med olika former av data som e-post, webbsidor, TV-kanaler, fast telefoni etc. Så när ni beställer och får ett bredband så innehåller det inget i sig själv.

Vissa bredbandsleverantörer har bakat in tjänster i bredbandet som exempel betal-TV, media-kanaler, fast telefoni, Internet o.s.v. vilket medför att valfriheten begränsas till bredbandsleverantörens förvalda utbud. Detta innebär inte full valfrihet med ett öppet bredband. Dessutom oftast med flera års bindningstid.

Ett Media-hem med luftburen trådlös internetanslutning kan bestå av:

 • Bredband från 99:-/mån
 • I bostaden med tvillingkort 69:- per månad med  fri surf/Mobildata.
 • TV/Media kanaler via bredbandet. Viasat, Canal Digital, etc.
 • Mobilt bredband 4G har samma WiFi och nätverksutgångar som fiber och ADSL.
 • 4G är helt operatörs olåst utan bindningstid. Flexibelt med valfrihet.
 • 6 stycken fria TV kanaler via antenn 0:-/mån.
  Alternativt parabollösningar, Boxer ,Kabel-TV etc.
 • Fast Telefoni 29:- per månad är en ringpott. Ingen abonnemangskostnad.
 • Mobiltelefoni från 149:-/mån. Fria samtal, SMS och MMS inom Sverige.
 • Bättre mobiltelefon täckning inomhus. Med Wifi telefoni eller Mobil telefonförstärkning
 • WiFi telefoni. Ring som vanligt med din Mobiltelefon över 4G Mobilt bredband
 • Med VoLTE RING PÅ 4G Nätet. Inget du behöver betala extra för.
 • Bättre ljudkvalité och snabbare uppkoppling med 4 G. 
 • Surfa samtidigt med högsta hastigheten i 4G nätet. När du ringer.
 • Detta är en orsak till EXPLOSIONSARTAD  utbyggnad av 4G nätet 
 • DU FÅR LÖSNINGARNA AV OVANSTÅENDE AV OSS

Bredband, TV, media-kanaler, fast telefoni och mobiltelefoni kan distribueras luftburet trådlöst till din fastighet. Prova utan bindningstid.

Detta innebär att du inte låser upp dig, begränsar valfriheten och säkerställer möjligheten att använda framtida lösningar när du löser ditt digitala media-hem idag.

Välj hårdvara och datamängd som passar dig. Vi installerar 4G bredband i en radie om 6 mil runt om Lyrestad.

Med vår operatörs olåsta Router, med Wifi, nätverksuttag, 220 volt eller 12 volts drift och eventuellt utomhusenheter. Du får gratis prisuppgift av oss. Vi levererar 4G mobilt bredband med valfri operatör och utan bindningstid (ev. 1 månad)

Du får full valfrihet mellan operatörerna. Efter vår genomgång kan du prova helt utan kostnad i 30 dagar. Du får RUT avdrag på arbetet med 50%! Ring Sören eller fyll i formuläret under kontaktsidan på hemsidan.

Statsgaranti för snabbare internet

SVT Text s. 111, Fredag 19 jan 2018

Regeringen inför en internetgaranti som ger alla hushåll och företag rätt till en anslutning på 10 mbit/sek. Staten ska ge bidrag för kostnader på upp till 400.000 kr.

Digitaliseringsminister Peter Eriksson(MP) säger att.

Alla ska kunna kontakta myndigheterna på internet eller se SVT Play till en rimlig kostnad.
Även de som bor väldigt otillgängligt vid fjällkanten eller skogen. Enligt Post- och telestyrelsen (PTS) är det bara omkring 300 hushåll som saknar en sådan anslutning. Eriksson tror dock att det kan finnas fler.

Viktig info om Bredband & 4G

När ni söker själva på nätet, finns ingen information som är äldre än ett år. Tekniken ändrar sig hela tiden. Se 5G utveckling på vår sida om detta här på hemsidan.

Just nu gör Skanova stora investeringar för att uppgradera och bygga ut transportnätet – de digitala motorvägarna.

Fakta om Skanovas transportnät

Skanovas transportnät består av ca 66 000 kilometer fiberkabel och är rikstäckande. Det finns minst två säkra fibervägar till alla kommuner. I transportnätet tillhandahåller Skanova svartfiber i form av Skanova Fiber till operatörskunder. 4G mobilt bredband kopplar in sig på denna fiber och det är endast de sista kilometrarna som är luftburet med 4G. Fiber till varje enskild fastighet ersätts i allt större omfattning av luftburet bredband.

I Kina bygger man miljontals 4 G Sändare idag, sändarutrustningen har en låg kostnad. 4G-masterna höjer effekten för varje surfare när det behövs, vilket medför en låg strömförbrukning när ingen använder masterna. De är som stora Wifi master kan man säga.

Torsö skola 4G_mbit
4G Mobilt Bredband