Utbud av TV-kanaler

Personlig service från start till mål för dina behov
Vi hjälper dig med allt, inköp, installation & service.

Digitaltv - TV-kanaler och utbud

Sörens Tv-Service har många års erfarenhet av paraboler. Vi monterar och justerar in så du får en Tv-bild som håller en kvalité som är helt fantastisk bra. Fri normal installation av parabol. Installerat och klart för 0:- Parabolbox 0:- (ev. 495:-) Kablar 0:-

Canal Digital 3 månader fritt totala kanalutbudet. 24 månaders bindningstid. Exp. 17 kanaler för 229:-/mån många i HD kvalitet. Upp till 4 st. TV kan anslutas till ett abonnemang. Vi åker till dig utan kostnad före installation för att gå igenom hur det kommer att bli hemma hos dig.

Digitalboxen har 2 st. anslutningar. Bredband och parabol för bästa bilden. Du kan komma åt de play tjänsterna som ingår. Du får en bredbandsbox som du ansluter en parabol till för bästa bilden! Spela in ett titta på ett annat program. Även ett alternativ för dig som har Fiber eller Telejack som du får TV kanalerna igenom. Parabollösning är oftast billigare, och med ett flexiblare utbud.

Vi är återförsäljare för: ViaSat, CanalDigital och Boxer.

Satsa på Parabol

Hela det så kallade 700-bandet frigörs för mobiltelefoni och mobilt bredband. Det är framförallt de som tittar på Boxers tillvals-kanaler som kan tvingas skaffa ny utrustning, säger Marcus Hartmann, presschef vid Teracom.

Läs mer på Sveriges Radio klicka här