Bredbandsabonnemang

Full valfrihet i valet av operatör, utrustning och datamängd obegränsad
Mobil Surfanslutning och dela surfen som ingår i ditt abonnemang till din Router i fastigheten 

SÅ FUNGERAR TRÅDLÖS MOBIL SURFANSLUTNING! 49 KR Företag privatperson 89kr PER MÅNAD OBEGRÄNSAD SURF Med maxat mobilabonnemang
En surfanslutning är ett extra simkort som kopplas till ditt befintliga mobilabonnemang så
att du till en förmånlig kostnad kan ha simkortet direkt i exempelvis familjens ROUTER. Att ha flera simkort till ett och samma abonnemang ger valuta för pengarna eftersom den surfpott som ingår autmatiskt fördelas mellan prylarna. Behöver ni en större surfpott upp till obegränsat, är det bara att öka den gemensamma, istället för att behöva öka t.ex. för bara Routern. Kan kombineras med andra fastigheter. sommarstuga, husbil, vänner i hela Sverige etc. MED OBEGRÄNSAD SURFDATA. Med upp till 5 simkort per abonnemang. VID KÖP AV NY MOBILTELEFON MED ABONNEMANG INGÅR OFTAST FRI SURF! KÖP NY MOBILTELEFON ELLER HÖR MED DINA VÄNNER OM DE HAR FRI SURF SÅ KOMMER DU UT PÅ INTERNET FÖR 89:- /MÅN. MED DIN BOSTADSROUTER OCH OBEGRÄNSAD SURF!!!!!

Mobilt bredband

Ibland bakas många tjänster in i bredbandet, som till exempel betal-TV, media-kanaler, Fast telefoni, o.s.v. Detta medför att valfriheten blir begränsad, till det valda utbudet, dessutom ofta med flera års bindningstid.

Ett Media hem med luftburet trådlöst internetanslutning består av: Bredband, TV-Kanaler, Fast Telefoni & mobiltelefoni.

Har du sommarstuga, campar eller flyttar ofta så kan du ta med det mobila bredbandet, vart ni vill och när ni vill. Välj den Hårdvara i form av router och ev. utomhusenheter samt den datamängd som passar dig.

Med vår olåsta router, med Wifi, Nätverksuttag, 220 volt eller 12 volt drift och med möjlighet att koppla till eventuella utomhusenheter.

Vi ger full valfrihet mellan operatörerna. Efter vår genomgång kan du prova utan kostnad 30 dagar och du får givetvis RUT-avdrag på arbetet med halva kostnaden så spara pengar redan idag.