telefon-stor

NY TEKNIK för din fasta och mobila telefoni och för ditt bredband!

4,5G+ & 3,5G+ NY GENERATION MOBILT BREDBAND

Gör som många andra; ENDAST Luftburet bredband, Mobil Telefoni. Fast Telefoni via: 4G Bredbandet Ex: 0501-xxxx. Behåll ditt fasta nummer och dina befintliga fasta telefoner. Ring med nummer presentatör som vanligt. Telias fast koppar tråd eller Fiber behövs ej längre till er fastighet.

Den bärbara ”fibern” Mobilt bredband MED NY TEKNIK!
Regeringen: Ny strategi; hela Sverige ska ha tillgång till stabila mobila tjänster av god kvalitet. Under hela 2017 har regeringen ej pratat om Fiber till alla, utan i stället om ett snabbt bredband. De digitala motorvägarna; Skanovas transportnät består av ca. 66 000 kilometer fiberkabel. Nu ersätts de sista kilometrarna med mobilt bredband till transportfibern och man slipper därmed att gräva till enskilda fastigheter. NY TEKNIK KLARAR DETTA! Kina, Finland osv. bygger så idag. Inget underhåll och ingen byggkostnad till fastigheten.

Vi hjälper dig med en totallösning för ditt media hem och kopplar in det trådlöst! Välkommen att kontakta oss för mer information.
Tel: 0501-19290, E-post: sorens@stv-service.se

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *