Manga-datorer_n

Fördelar med mobilt bredband, både i och utanför hemmet!

Vägledning när du väljer bredbandsuppkoppling

Endast luftburet bredband till fastigheten är nu mycket vanligt och husspekulanter och fastighetsägare efterfrågar idag mobilt bredband. Luftburet bredband är framtiden för varje fastighets media hem. Flexibel, stabil och prisvärd bredbandsanslutning, utan bindningstider.

Tele 2 och Telenor erbjuder ett maxat mobilabonnemang med fri mobildata med tvillingkort datakort. Din data tillåter dig att göra vad du vill, helt utan begränsningar. I alla abonnemang har du alltid tillgång till bredband/datakort. Du kan beställa upp till 8 extra bredband/datakort, så i stället för ett SIM-kort per abonnemang som sitter i din mobiltelefon, kan du alltså använda den obegränsade datamängd som du har i ditt mobilabonnemang till ytterligare 9 enheter. Det kan till exempel vara till routern i fastigheten, surfplatta, Car-Fi till bilen och till era vänner osv.

4,5G+ & 3,5G+ är ny generation mobilt bredband och ny teknik med högre hastigheter. Luftburet till fastigheten med obegränsad surf och fri mobildata. Du behöver inte leta publika Wifi nät och kan surfa säkert med egen uppkoppling var du än är i det kraftfulla 4G mobila nätet. Då du tex. jobbar/pluggar utanför hemmet, har vi lösningen med att du sätter ett bredband/datakort i en mini-router och stoppar bara med den i väskan.

Regeringens uttalande: ”Vår nya strategi är att hela Sverige ska ha tillgång till stabila mobila tjänster av god kvalitet”. Under hela 2017 har regeringen INTE pratat om fiber till alla, utan om ett snabbt bredband, till alla. De digitala motorvägarna; Skanovas transportnät består av ca. 66 000 kilometer fiberkabel. Nu ersätts de sista kilometrarna med mobilt bredband till transportfibern. Detta innebär att man i de flesta fall inte behöver gräva till enskilda fastigheter. Länder som tex. Finland och Kina bygger så, mycket enklare och billigare lösning som inte medför någon byggkostnad till fastigheten samt inget underhåll.

Din TV har antenningång och det är samma teknik som 4G. Att se på TV med endast inomhusantenn ger störningar. Vid kommunikation genom luften rekommenderar vi om möjligt utomhusenheter för en överlägsen och driftsäker funktion. 4G och 3G kan nu tas emot med en antenningångs mottagare. Din smartphone saknar antenningång för yttre antenn vilket medför att då du testar med din smartphone blir det ofta ostabilitet, lägre hastighet eller ingen mottagning etc.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *